Едукација,
Творештво,
Рекреација

ЛОКАЦИЈА
РЕЗЕРВАЦИИ
КОМЕНТАРИ
ФОТО ГАЛЕРИЈА
 
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШИОТ САЈТ
Кои сме ние?
Конгресниот центар во Охрид е лоциран на една од најатрактивните локации на крајбрежјето на Охридското Езеро, во близина на населбата Лагадин...
УСЛУГИ
Што нудиме?
©2008 Конгресен центар Охрид. Политика за приватност
ukim